TERMENI SI CONDITII

Site-ul de față este proprietatea S.C. SIA DESIGN&FASHION S.R.L, denumită în cele ce urmează Mineli Atelier.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitațile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia. Răspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului și conținutului său, Mineli Atelier și terților cu care Mineli Atelier are încheiate contracte revine în totalitate utilizatorului.

Tot conținutul (incluzând text, imagini, conținut multimedia, dar nelimitându-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuală a S.C. SIA DESIGN&FASHION S.R.L și a altor terți cu care compania are sau nu încheiate contracte, caz în care este specificat proprietarul de drept al respectivului conținut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza conținutul aflat pe acest site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Mineli Atelier publică pe site datele complete și corecte de identificare și contact. Prin utilizarea formularului de contact sau utilizarea oricăror alte modalități de contact, utilizatorul sau clientul permite Mineli Atelier contactarea sa prin orice mijloc disponibil.

Accesarea site-ului si a informațiilor prezentate în cadrul său se face în mod electronic. Mineli Atelier își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare și contact prezentate pe site.

Prin completarea formularului de înscriere la Newsletter utilizatorul sau clientul își exprimă acordul de a primi informări de natură comercială din partea Mineli Atelier. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi în limitele Politicii de confidențialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunța în orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat în footer-ul fiecărui email trimis. Mineli Atelier își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii și clienții cărora le trimite newsletter cât și de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar dacă acesta și-a exprimat acordul în a primi buletinele informative cu caracter comercial.

Accesul la serviciul de vânzare online le este permis tuturor utilizatorilor care își creează cont. Mineli Atelier își rezervă dreptul de a limita accesul utilizatorului la acest serviciu, în baza comportamentului său anterior. Contul creat pe site-ul Mineli Atelier este personal și nu poate fi transmis terților.

Mineli Atelier publică pe site-ul său informații despre produsele, serviciile, promoțiile și reducerile practicate într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil. Toate prețurile afișate pe site includ TVA și facturarea se face exclusiv în lei.

Toate informațiile folosite în descrierea produselor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Mineli Atelier, acestea fiind cu titlu de prezentare.

Mineli Atelier își rezervă dreptul de a modifica prețurile pentru produsele disponibile pe site fără notificarea prealabilă a utilizatorului sau clientului. Prețul de vânzare este cel valabil în momentul înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil. Modificarea prețului de achiziție al produselor dintr-o comandă deja înregistrată este posibilă doar cu acordul părților.

Clientul poate efectua comenzi exclusiv prin intermediul site-ului. Prin finalizarea comenzii clientul declară că toate datele furnizate de acesta în vederea acțiunii de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii și își exprimă acordul în a fi contactat de către Mineli Atelier în vederea executării contractului de vânzare la distanță (validarea comenzii plasate, stabilirea detaliilor de livrare).

Mineli Atelier poate denunța unilateral comanda plasată de către client, fără nicio obligație ulterioară și fără posibilitatea celeilalte părți de a pretinde daune-interese în cazul în care datele furnizate de către utilizator sau client sunt incomplete sau incorecte, activitatea utilizatorului sau clientului poate produce daune de orice natură pentru sau fără nicio justificare.

Mineli Atelier va trimite prin email către client toate documentele necesare care atestă achiziționarea produselor.

Transportul produselor se efectuează prin metodele descrise în Modalități de livrare.

Mineli Atelier nu garantează disponibilitatea pe stoc a unui produs expus spre vânzare pe site, dar depune toate eforturile ca produsele afișate în magazinul online să fie disponibile spre achiziție utilizatorilor site-ului.

Mineli Atelier oferă posibilitatea de retur a produselor, conform Termenilor și condițiilor de retur.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept