Mineli Boutique a devenit Mineli Atelier.

Cinsprezece ani de experiență în industrie și pasiunea designer-ului înnăscută pentru proiectarea pantofilor deschid calea pentru lansarea MINELI BOUTIQUE în 2007. Poate fi greu de știut când este timpul pentru o schimbare, dar acesta crede designer-ul ca este momentul schimbarii in MINELI ATELIER. La urma urmei, rebrandingul este un risc, dar combinând flerul creativ, unic și viziunea inovatoare ale designer-ului pentru a crea pantofi care nu sunt doar frumos lucrați, ci și extrem de confortabili, colecțiile MINELI câștigă imediat recunoaștere internațională.

De la pantofii și sandalele cu toc înalt atemporale până la pantofii sofisticați cu detalii șic și jucăușe, stilurile designer-ului sunt recunoscute de cei mai influenți și de presa oameni de modă.

Emanând o eleganță modernă și atrăgătoare, colecțiile de încălțăminte MINELI au devenit instantaneu iconice de la debutul lor în 2007. Lucrate manual folosind tehnici tradiționale și selectând materiale de cea mai înaltă calitate
, cu un accent deosebit pe confort și purtabilitate, creațiile combină luxul și măiestria cu un design inovator, ornamente sofisticate și vibrante palete de culori.

De la colecțiile de sezon, până la colaborări exclusive și creații la comandă, pantofii MINELI pot fi văzuți la picioarele creatorilor de tendințe dar si a vedetelor.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept